Amnesty International

 
Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale mensenrechtendocumenten.
Dit streven wordt inhoud gegeven door het doen van onderzoek en het voeren van actie gericht op het tegengaan en stoppen van ernstige schendingen van al deze rechten. Amnesty werkt voor individuen met een naam en een gezicht, voor concrete verbetering in het leven van mensen die onze steun nodig hebben.

De werkgroep bestaat uit: Gé van der Weide, Bokko Tromp, Ymie Brandenburg en Goff Spoelstra.

Elke derde zondag van de maand staat de stand van Amnesty na de dienst in de Vijverzaal. We informeren u dan over de acties en u kunt brieven kopen om regeringen aan te sporen.
In november en december verkopen we ook kaarten en kaarsen ten behoeve van het werk van Amnesty.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *