Eén gedachte over “Meeluisteren”

 1. Geachte heer, mevrouw,

  Vandaag verscheen op onze website, GereformeerdeKerken.info, een historisch overzicht betreffende de voormalige gereformeerde Schranskerk te Huizum. Ter kennisname sturen we u hieronder de link naar het verhaal.

  We zijn ervan overtuigd dat veel van uw gemeenteleden het verhaal zullen willen lezen. Vandaar dat we u er voor de zekerheid op attent maken dat het u uiteraard vrij staat hen via onderstaande link op de hoogte te stellen van het bestaan van het historisch overzicht, bijvoorbeeld via uw kerkelijke website en/of via het kerkblad.

  Met een hartelijke groet,
  namens het redactieteam van GereformeerdeKerken.info
  G.J. Kok – Groningen

  https://gereformeerdekerken.info/2020/03/24/de-gereformeerde-schranskerk-te-huizum/

Reacties zijn gesloten.