Kindernevendienst en kinderoppas

 
De kindernevendienst is op de eerste en derde zondag van de maand. 
Gemeente zijn betekent ook aandacht voor kinderen en hun geloofsbeleving. De kindernevendienst in de Oase wil daar haar bijdrage aan leveren. Gedurende een deel van de kerkdienst vertellen we ook aan onze jongste kinderen de Bijbelverhalen en werken we vanuit het verhaal aan een verwerking veelal in de vorm van iets creatiefs. Waar het in essentie in het Bijbelverhaal om gaat krijgt dan ook nog vorm in een creatieve verwerking. Tevens sluiten we in onze verhalen en verwerking aan bij het leesrooster wat ook in de kerk gevolgd wordt.
Als we met de kinderen in de kerk terug komen vertellen we meestal nog iets over waar we met de kinderen over hebben gesproken en wat we gemaakt hebben. Dat geeft verbinding en op die manier voelen we ook dat er een brug is tussen de gemeente en de kindernevendienst.
Leiding van de kindernevendienst: Minke Koornstra en Anna Frouk Hoogsteen