Twee acties voor mensen die het nog moeilijker hebben …..

1) actie Voedselbank
Omdat we voorlopig geen kerkdiensten kunnen houden, staat ook de aanvoer van producten voor de Voedselbank stil; daarom willen we op dinsdag 21 april van 10 – 12 uur en van 14 – 16 uur en op woensdag 22 april van 10 – 12 uur een inzamelingsactie houden in de OASE, Weideflora 142.
Graag doen we een dringend beroep op u om op deze dagen de volgende producten te brengen: houdbare melk, koffie 250 gram, koffiemelk, chocopasta, hagelslag, macaroni 500 gram, spaghetti 500 gram, tomatenpuree pak/blik, wereldgerechten, rijst 400 gram, ham/smack in blik, soep in blik 1000cc.

2) buurvrouw en buurvrouw-bus
De mensen van de ‘buurvrouw en buurvrouw bus’ koken in eerste instantie 3 maal in de week, waarvan 2 maal voor mensen die bij Zienn komen maar niet in de nachtopvang slapen/eten. Daarbij kunnen ze ook mensen eten brengen die wij kennen. Het gaat dus met name om de groep thuislozen! De daklozen die in beeld zijn worden o.i. redelijk goed verzorgd. Zij kunnen iedere week spullen gebruiken zoals: bakjes waar eten in weg gegeven kan worden (yogurtemmertjes, ijsbakken)

  • roerbakgroentes
  • vlees
  • pasta
  • rijst

Dit kan iedere dag (behalve zondag) in grote bakken gelegd worden bij:
–    Peugeot Haaima, Coronaweg 2 of
–    Engelsma en Wijnia, Leo Twijnstrastraat 2
Heb je verse waren dan graag even bij de balie melden zodat het koel bewaard kan worden.
U mag deze spulletjes ook 21 en 22 april bij de Oase brengen (zie boven), dan zorgen wij dat ze op de adressen worden bezorgd.

Kijk ook op facebook bij ‘buurvrouw en buurvrouw bus‘!
Diaconie