Actie Voedselbank juni

Na de succesvolle actie bij de Oase in april willen we nogmaals een beroep op u doen. Door de aanhoudende onzekere tijd is de vraag om hulp bij de Voedselbank weer gestegen (+ 8 %). Daarom willen we op dinsdag 9 juni en woensdag 10 juni weer een inzamelingsactie houden in/bij de Oase. Bijgaand lijstje geeft aan welke producten de voorkeur hebben. U kunt deze en andere producten brengen op Dinsdag 9 juni van 10–12 en 14-16 uur en op Woensdag 10 juni van 10–12 uur in/bij de OASE, Weideflora 142. De volgende producten hebben de voorkeur:

 • Houdbare melk,
 • Koffie 250 gram,
 • Koffiemelk,
 • Chocopasta,
 • Hagelslag,
 • Macaroni 500 gram,
 • Spaghetti 500 gram,
 • Tomatenpulp pak/blik,
 • Wereldgerechten,
 • Rijst 400 gram,
 • Ham/Smack in blik,
 • Soep in blik 1000 cc.

Alvast hartelijk dank!

Fetze Elgersma