Zomerse weken

De schoolvakanties zijn begonnen en onze predikant Ds. Anne Henk Boschma geniet ook een aantal weken van zijn welverdiende vakantie. 

De meeste activiteiten staan nu in de zomerstand.

Afgelopen woensdag 20 juli was er wel koffiedrinken zelfs met aansluitend een gezellige lunch. Het is fijn dat ook in deze zomerse weken, naast de diensten op zondag , het koffiedrinken als activiteit voor ontmoeten georganiseerd wordt.

Verderop kunt u meer lezen over het koffiedrinken.

Begin juli zijn we met een aantal gemeenteleden gestart met de eerste voorbereidingen van de startzondag op 18 september. We hebben ideeën verzameld en uitgewerkt rondom thema: “Aan tafel: van de maaltijd van de Heer naar de tafel van verbinding”. 

Eind augustus leest u hier wel meer over in de Geandewei en op de website. 

Als u in deze zomerperiode tijdens de vakantie van Ds. Anne Henk Boschma een predikant/pastor nodig hebt, kunt u contact opnemen met Siska Vellinga (ons pastoraal steunpunt/tel.06-33826822).

Minke Koornstra, scriba

Bloemengroeten

De bloemengroeten gingen  in de maand juli naar:

Riemmy   Timmerman

Wim Wiebenga

Janet Wassenaar

Allen sterkte en bemoediging toegewenst vanuit de Oase.

Koffie/thee-inloopochtenden augustus 2022.

Op woensdagmorgen 20 juli was er een gezellige koffie/thee-inloopochtend met aansluitend een lunch. Ondanks het warme weer was het zeer geslaagd. Wij genoten van lekkere soep en broodjes, tussendoor werd er gezongen en naar mooie muziek geluisterd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. De eerstvolgende koffie-inloopochtenden zijn op woensdagmorgen 3 augustus en woensdagmorgen 17 augustus. Ook dan is iedereen weer van harte welkom. Degene die op vakantie zijn, wensen wij een fijne vakantie toe.

Informatie: Janny de Dreu tel. 2801387