Kerstwandeling met IKC Willem Alexander

De IKC Willem Alexanderschool heeft ons gevraagd om weer samen te werken aan de kerstwandeling van de school door de wijk. Deze vindt plaats op donderdag 22 december in de namiddag en vroege avond (17:00-20:00).  Voor ons als gemeente in de wijk is de school in de wijk erg belangrijk.  Verbinding zoeken met iedereen, juist ook jonge kinderen en jonge gezinnen, in de wijk past bij wie we willen zijn als gemeente Huizum-Oost.  Vorig jaar waren we al volop met de voorbereiding bezig maar toen ging de wandeling uiteindelijk niet door vanwege Corona. Nu zijn we opnieuw met de voorbereiding gestart. 

Inmiddels hebben we mee dank zij een aantal gemeenteleden voldoende adressen langs de route!  Het is fijn dat er weer veel gemeenteleden meewerken. We hebben daarnaast nog een paar adressen gevonden op route en zo wordt het vast een mooie wandeling waarbij op verschillende adressen kinderen van IKC Willem Alexander een onderdeel van het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus uitbeelden, spelen. Het kan nodig zijn om nog extra hulp in te schakelen van gemeenteleden. Uiteraard kunt u zich aanmelden als u hand en spandiensten wilt verrichten bij de scriba. Maar ook zullen we in de december periode weer een beroep doen op de muzikaliteit van eenieder.  Zowel bij de wandeling als op kerstavond hebben we een gelegenheidskoor nodig!! Maar met de groep gemeenteleden die inmiddels op vrijdagmiddag regelmatig in de Oase al zingt moet het vast lukken om voldoende zangers te vinden.