Bij de diensten

Op zondag 15 januari mag ik voorgaan. Op het leesrooster staat dan de lezing over de bruiloft te Kana (Johannes 2: 1-11).

Voor zondag 22 januari staat Matteüs 4: 12-22 op het rooster. Dit gaat over de roeping van de eerste leerlingen.

Zangmiddag van vorming en toerusting

Op zondag 22 januari is er een speciale middag over het Liedboek in de Oase. Wij beginnen om 15.00 uur. Het belooft een hele bijzondere middag te worden.

Wij hebben Wim Ruessink uitgenodigd. Hij is cantor/organist in Winterswijk en ook componist van een aantal liederen uit het liedboek. Hij kan op bijzondere boeiende manier ons meenemen in de mogelijkheden van het Liedboek. Een prachtig middag met veel zang en muziek en achtergrondinformatie.

Ik heb Wim Ruessink een paar keer meegemaakt in mijn nascholing en het was elke keer een feest om het mee te maken. Ik hoop dat velen gaan proeven aan deze muzikale middag.

Graag tot ziens,

Ds. Anne Henk Boschma

Themamiddag

Op woensdag 25 januari hebben wij weer een themamiddag. Wij beginnen om 14.00 uur en sluiten om 15.30 uur af (in de consistorie). Dit keer wil ik met u nadenken over “gastvrijheid”. Wij volgen dit jaar het landelijk thema “Aan tafel”. Een van de aspecten is gastvrijheid. Dit speelt in de Bijbel een grote rol. 

Graag tot ziens,

Ds. Anne Henk Boschma

Van de Meent

Wij hebben veel bijzondere diensten mogen vieren aan het einde van vorig jaar.

Aan de Kerstwandeling, die wij samen met de Willem Alexanderschool mochten organiseren, deden heel veel mensen mee.

Ook de Kinderkerstnachtdienst en ochtendviering vond ik een feest om mee te maken. Helaas trof het coronavirus ons en moest ik Tweede Kerstdag verstek laten gaan. Mooi dat het zo goed is opgelost.

Gelukkig waren wij niet heel erg ziek van het virus en kon ik de diensten van Oud en Nieuwjaar wel voorbereiden en uitvoeren.

Al met al waren het wel wat hectische weken.

Bedankt voor alle goede wensen die wij mochten ontvangen. Geweldig. U allemaal nogmaals een gezegend nieuwjaar gewenst.

Een hartelijke groet voor u allen,

Ds. Anne Henk Boschma

                                                  Bloemengroet

Een groet en daarbij de bloemen uit de Oase als een teken van medeleven…

Ze werden de afgelopen zondagen ook weer gebracht bij gemeenteleden,

op 18 december bij de familie Raukema en op 25 december bij mevr. Janny Dijkstra. Mevr.Fuijkschot-van Genderen kreeg op nieuwjaarsdag het boeket uit de kerk

Namens de bloemengroep,

Helma Feenstra

Koffie/thee-inloopochtend op 18 januari vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur.

Op 4 januari hebben wij onze eerste inloopochtend gehad en ondanks het slechte weer was er een goede opkomst. Wij genoten van een heerlijk kopje koffie/thee met een lekkere warme appelflap om het nieuwe jaar in te luiden.

Op 18 januari vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur staat de deur van de Oase weer open en loop gerust even binnen. Iedereen is van harte welkom. Wij willen u ook alvast attenderen op de ochtend van 1 februari. Dan komen twee dames van het Sociaal Wijkteam ons het één en ander vertellen over waar je voor welke hulp terecht kunt en hoe zij daarbij behulpzaam kunnen zijn en zij houden zich ook bezig met mantelzorg en ondersteuning van mantelzorgers. Iedereen die vragen heeft op dit gebied is dan meteen in de gelegenheid om die te stellen.

Informatie: Janny de Dreu tel. 2801387