Koffie/thee inloopochtend op 1 februari.

Op woensdagmorgen 1 februari vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur is iedereen weer van harte welkom in de Oase. Deze keer staat niet alleen de koffie/thee klaar, maar komen er ook twee dames vanuit Amaryllis/Sociaal Wijkteam ons het één en ander vertellen over van alles waar je als ouderen soms voor komt te staan en hoe je dan hulp in kunt inschakelen en waar je terecht kunt met je vragen. Ook veel mensen krijgen te maken met mantelzorg en hoe kun je daar ondersteuning bij krijgen. Iedereen die hier graag iets meer over wil weten is van harte uitgenodigd.

Tot ziens op 1 februari.

Informatie: Janny de Dreu, telefoon 2801387

Kerkdienst op middag.

Het is ondertussen alweer dik drie jaar geleden, dat wij een kerkdienst op middag hebben gehouden voor mensen, die het moeilijk vinden om op zondagmorgen naar de kerk te komen. Door corona is het daar niet meer van gekomen. Wij willen dat nu graag weer opstarten. Zo willen wij toch mensen, die graag weer een keertje een kerkdienst willen bijwonen deze gelegenheid bieden.

De eerste dienst staat gepland op vrijdagmiddag 24 februari om 14.30 uur.

Het wordt een dienst met Heilig Avondmaal. Iedereen die hier graag aan wil deelnemen vragen wij toch om dit even door te willen geven aan Janny de Dreu, telefoon 2801387 of email dreudec@gmail.com

Als u vervoer nodig heeft horen wij dat ook graag.

Een hartelijke groet namens de taakgroep pastoraat.