ACTIE VOEDSELBANK.

De Diaconie van Leeuwarden-Huizum wil weer een actie te houden voor de Voedselbank. In deze voor velen financiële moeilijke tijd is de vraag veel groter geworden en daardoor slinkt de voorraad snel en er is dringend behoefte om aanvulling.                                                                                           

Daarom willen we op dinsdag 28 maart en woensdag 29 maart 2023 een inzamelingsactie houden in/bij de Oase en de Kurioskerk.                                                                                                                                          U kunt uw (bij voorkeur houdbare) producten brengen op Dinsdag 28 maart van 10 – 12 uur en van 14 -16 uur en op Woensdag 29 maart van 10 – 12 uur in/bij de OASE, Weideflora 142 en de Kurioskerk, Julianalaan 38.                           

De volgende producten hebben de voorkeur:     Houdbare melk, Koffie 250 gram, Thee, Koffiemelk, Zoet broodbeleg, Macaroni, Spaghetti, Mix voor bami/nasi/macaroni/spaghetti, Rijst, Suiker, Wereldgerechten, Ham/Smack of Vlees in blik, Soep in blik of zak. Ook zijn de spaarpunten van Douwe Egberts van harte welkom!

Alvast hartelijk dank!