Jubileumkrant 40 jaar Aanloophuis Leeuwarden

Het Aanloophuis van de kerken viert dit jaar haar 40-jarig bestaan.

Samen vieren we 40 jaar Warmhartigheid.’

We staan hier graag op een bijzondere en feestelijke manier bij stil. Dit doen we met een jubileumbijeenkomst in de prachtige Grote of Jacobijner Kerk in Leeuwarden samen met alle betrokkenen op zaterdag 23 maart. Tegelijk met dit jubileum is een speciale jubileumkrant uitgegeven:

In deze jubileumkrant nemen we je graag mee in de historie maar ook in de actualiteit van het Aanloophuis. Een aantal vrijwilligers is in de archieven gedoken, heeft met (oud-)vrijwilligers, gasten en beroepskrachten gesproken en heeft een prachtige krant vol informatie gemaakt. Hartelijk dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen, maar ook aan iedereen die in de afgelopen veertig jaar het Aanloophuis heeft mogelijk gemaakt.

Bestuur Aanloophuis Leeuwarden