Wat doet de werkgroep Vorming en Toerusting?
De werkgroep Vorming en Toerusting Leeuwarden Huizum-Oost - Goutum is een initiatief van de Oase en de Agneskerk in Goutum. Zij stelt een programma op dat wordt meegenomen in Geloven in Leeuwarden, de stadsbrede toerustingsgids die in september en januari wordt verspreid.
De informatie over het toerustingswerk in de stad is tevens te vinden op: www.geloveninleeuwarden.nl
De werkgroep bestaat uit:
Goff Spoelstra, voorzitter (Oase) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Kees de Dreu, secretaris (Oase) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Gerard Rinsma, penningmeester (Agnes) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Harry Berg (Oase)
Jansje Tolsma (Agnes)
Martha de Boer (Agnes).

actueel:
Theologie op maandag
: drie avonden over hedendaagse theologie, thema's uit het christelijke geloof.
Leidraad is het boek 'Van huis uit protestant' van Hans Snoek (bol.com euro 11, 99). Na een inleiding door ds. Madelon Vroonland en ds. Gerard Rinsma volgt gesprek.
Data: maandag 19 februari, maandag 19 maart, maandag 16 april 20.00 -22.00 uur Oase Weideflora 142.
Informatie: Kees de Dreu, ds. Vroonland (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), ds. Rinsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION